THE WORLD OF

PATRONUM

World Of Patronum är en digital värld under utveckling!

Denna världen kommer med tiden bara växa och bli allt större, innehållet kommer bestå utav digitala projekt skrivna i HTML5, CSS3, JavaScript och PHP. MM. Sidan är i början av sin uppbyggnadsfas men du kan säkert redan nu finna något som gör dig nyfiken på att komma tillbaka vid ett senare tillfälle


Vart efter sidan tar form kommer den förvandlas till en portfolio fylld med olika projekt. Min förhoppning är att du som hittat hit ska finna både inspiration och kunskap som du tidigare inte haft.


Jag kan varmt rekommendera dig som är nyfiken på programmering eller dig som är hungrig på att utveckla dina nuvarande kunskaper att besöka min länksida. Den innehåller många genvägar för Er till de där små sakerna som gör allt så mycket lättare. Kanske har du egna projekt som du vill att jag ska prova eller kanske vill du bara visa vad du själv gjort kontakta då mig genom info@patronum.se

picture of some code... link to source https://pixabay.com/sv/photos/programmering-php-web-photoshop-3647303/

Vem är då Patronum:

Ragnar heter jag egentligen men som tidigare professionell dee Jay kallades jag alltid Patronum. Artistnamnet blev mitt alter ego och jag använder Patronum som mitt nickname på nätet. Patronum är latin och rakt översatt betyder det beskyddare.

Jag är 42 år gammal och kom till den där punkten i livet när jag ville följa drömmen. Jag har studerat bredvid mitt ordinarie arbete under flera år för att någon gång kunna jobba med IT. Helst av allt vill jag jobba med programmering av webbaserade spel eller andra webbaserade applikationer.


Därför föll det naturligt att säga upp sig från det fasta arbetet och ta chansen Detta sammanföll med att jag fann en utbildning med garanterat jobb inom just IT. Man blir inte yngre och man vill inte sitta på ålderns höst och ångra att man inte tog chansen när den sprang förbi. Vi ses bland alla ettor och nollor.
/Ragnar ”Patronum” Öst

Picture of authour

©Copyright Ragnar Öst